PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dimarts, de març 02, 2010


TRES PUNTS MOLT TREBALLATS DAVANT UN BELLAVISTA MOLT LLUITADOR

Alineació: Alba, Maria, Jess, Paula, Sònia (Neus), Olga (Carmen), Ariadna (Sílvia), Ana Caballero (Carole), Ana Riera, Andrea (Alina), Carla. Gols: 1-0 Ana Caballero, 2-1 Carla, 3-1 Carla.

Partit gris i de poc futbol el d'ahir a Palautordera. Un Bellavista molt lluitador i que en cap moment va deixar jugar les palauenques, que es van encomanar del futbol directe i de les pilotes llargues de les visitants.

Les de casa, que no van saber aprofitar les múltiples arribades a l'àrea visitant, van patir fins al xiulet final. Tot i això, les palauenques es van defensar amb intensitat per guanyar els tres punts.

Encara que ahir va tocar posar-se el 'mono de treball' per guanyar el partit, les palauenques no acaben de jugar còmodes a casa i els hi costa molt crear el seu joc. Tot i ser un resultat molt ajustat, si les de palau haguessin aprofitat les arribades a l'àrea visitant, amb situacions de 2 contra 1 la majoria de vegades, el marcador podria haver estat de 5 o 6 gols a dos.

Tres punts més que donaran ànims a les palauenques per afrontar el proper partit al camp del Sant Quirze, un camp 'maleit' i de mals records per les de palau.

Etiquetes de comentaris: