PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

dilluns, d’abril 19, 2010

LA CRÒNICA

Les palauenques s'adormen durant la segona part i guanyen in extremis un partit que guanyaven per 3-1.

La Carmen Astete aconsegueix el gol número 400 en partits de lliga de les palauenques en les quatre temporades que l'equip porta jugant.

Alineació: Paula J., Jess, Carmen, Olga, Maria, Sònia, Carole (Lídia), Ariadna, Neus (Alina), Anna Riera (Ana Caballero), Andrea (Carla).

Gols: 1-1(p.) Andrea, 2-1 Andrea, 3-1 Alina, 4-3 Carmen.

Amb un final d'infart, les del Palau s'emporten un partit que tenien totalment controlat. Durant la segona part, amb les palauenques adormides, el Gurb podria haver aconseguit l'empat.

Una vegada més, les de Palau no van sentenciar un partit per la quantitat d'ocasions fallades, els errors defensius i la poca intensitat en la segona part. La relaxació quasi els fa perdre dos punts.

El partit va començar amb dues ocasions clares de les locals, però una vegada més l'equip va fallar de cara a porteria. Per mala sort, i quan l'equip estava jugant força bé, en una sacada de córner l'equip va marcar en pròpia porta. Ràpidament l'equip va reaccionar i, després d'un penal comes a l'Anna Riera, l'Andrea fa l'empat a u. Poc després, i de nou dels peus de l'Andrea, el Palau aconseguia el 2-1, amb el qual s'arribava el descans. Tanmateix, l'equip va disposar d'un parell més d'ocasions clares de gol.

A la segona part l'equip va sortir adormit però, tot i així, va marca un tercer gol, obra de l'Alina. A partir del gol, l'equip va baixar molt el nivell de joc i no va aprofitar la baixada física de les visitants. Així, i en un córner a favor del Gurb, una errada defensiva feia que l'equip visitant retallés distàncies. El gol va animar el Gurb i les palauenques, que estaven completament fora del partit, no van reaccionar. Poc després, un penal a favor del Gurb establia l'empat a 3.

El gol, per fi, va fer reaccionar les de Palautordera. Tot i això, i disposant de vàries ocasions clares de gol, de nou no ho van aprofitar. I quan semblava que el partit acabaria amb empat, al temps de descompte la Carmen aconseguia de cap el definitiu 4-3. Aquest gol, a part dels tres punts, és el que fa 400 en lliga de les palauenques en les seves quatre temporades.

Al final tres punts en un partit irregular,on les de palau podien haver sentenciat un partit la primera part i que per falta d'intensitat i relaxació van estar a punt de regalar dos punts.

Diumenge, partit al camp del tercer, el Badalona.