PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dilluns, d’abril 26, 2010


LA CRÒNICA

LES PALAUENQUES FAN UN BON PARTIT I GUANYEN 2-4 AL CAMP DEL TERCER CLASSIFICAT, EL BADALONA

ALINEACIÓ: Alba, Maria, Jess, Paula, Olga (Carmen), Carole (Neus), Ariadna, Alina (Sílvia), Ana Caballero, Anna Riera, Andrea (Carla).

GOLS: 1-0 Andrea, 2-0 Ana Caballero, 3-1 Alina, 4-2(p.) Ana Caballero.

Amb uns primers 20 minuts molt bons, les de Palau es van posar ràpidament amb un 0-2 al marcador. Jugant la pilota des de darrere i tocant d'un costat a l'altre, les visitants es van fer amb la possesió de la pilota. Pressionant la sortida de les badalonines, les palauenques recuperaven ràpid la pilota i arribaven amb claredat a l'àrea local.

El partit semblava controlat per les de Palau, quan en un córner a favor del Badalona, de sobte l'àrbitre va xiular un penal davant la sorpresa de locals i visitants. El penal, que va estar a punt de ser aturat per l'Alba, va donar ales a les del Badalona, mentre que les palauenques es van posar nervioses.

El partit va cambiar radicalment i les de casa van començar a dominar. Durant 10 minuts, les palauenques van passar-ho malament i van perdre la possessió de la pilota. Però per sort, una combinació rapida de les palauenques va acabar amb un tercer gol, que semblava que donaria tranquilitat fins al descans.

Però al poc temps del xiulet per arribar el descans, una falta (dubtosa) a la frontal de l'àrea del Palautordera va acabar amb gol local després de que l'Alba l'atures, anés al travesser i el rebuig acabés els peus d'una jugadora local.

Durant aquest últims minuts el Badalona es va llançar l'atac i, tal com va passar la setmana passada a Palautordera, dues grans intervencions de l'Alba (la setmana passada va ser la Paula Jayme) van evitar l'empat. Amb el 2-3 s'arribava a la mitja part.

La segona part va acabar com la primera: partit trencat amb tots dos equips buscant el gol, dues bones aturades de l'Alba i un pal. Poc a poc les de palau es van fer amb el control del mig camp i el control del partit.

Una jugada personal de la Carla va acabar en penal després de ser derribada dins de l'àrea. El penal va suposar el 2-4 que, juntament amb els canvis i el reforçament del mig camp, va ser definitiu per sentenciar el partit.

El Badalona va baixar físicament i les de Palau es van limitar a conservar la pilota. Així va acabar el partit, molt treballat per l'equip palauenc, sent el just guanyador.

Ara ens visita l'Espanyol, equip que en ratxa i que dels últims 14 partits n'ha perdut només u, amb el líder, la U.E.Sant Andreu.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Jesús des de Sabadell.
Des del principi de temporada, per les cròniques que vaig lleguin, tenim dues (petites d’edat) gran porteres.
Enhorabona noies.

27 d’abril, 2010 17:32  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home