PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

dilluns, de maig 24, 2010

LA CRÒNICA

Alineació: Alba, Maria, Jess (Olga), Paula, Carmen, Carole, Ariadna (Andrea), Sònia, Alina, Ana Caballero, Anna Riera (Carla).

LES ANDREUENQUES GOLEGEN EN UN PARTIT IRREGULAR DE LES PALAUENQUES

Tot i l'abultat resultat, les de palau van disposar de clarissimes ocasions de gol. Durant la primera part, les palauenques van disposar de 6 clares ocasions de gol, 3 amb el 0-0, en jugades de contratac i de les quals no se'n va aprofitar cap. Mentrestant, un gran Sant Andreu va fer efectiu el seu domini i, de les seves 4 arribades a porteria, van marcar 4 gols.

La segona part, igual que la primera. Les palauenques van sortir amb la intenció de retallar distàncies, però una altra vegada es van tornar a fallar moltes ocasions clares de gol. Poc a poc, el Sant Andreu va tornar a fer el seu joc i va marcar el quart gol. Això va enfonsar les del Palautordera, que es va rendir davant de tot un equipàs i, a l'ùltim quart d'hora, van rebre una pluja de gols.

Destacar la gran actuació de la jove Alba, que va evitar que la golejada encara fos molt més àmplia.

Una vegada més, el Sant Andreu va demostrar que ha sigut el millor equip de la lliga amb molta diferència de la resta.

Aquesta setmana és l'última de la lliga. Diumenge, partit a casa contra la Salle Premià; partit de despedida de l'staff tècnic i de tancament d'un cicle excepcional de quatre temporades. A partir de la setmana vinent, comença una nova era del futbol femení que amb tota seguretat estarà plena d'èxits.