PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

LA CRÒNICA

LES PALAUENQUES FAN UN PARTIT MOLT COMPLET I GUANYEN A L'ESPANYOL

ALINEACIÓ: Alba, Jess, Paula, Carmen, Maria, Anna Riera, Neus(Silvia), Carole, Ariadna, Alina(Carla), Ana Caballero(Andrea).

GOLS: Alina (2)

Excel·lent partit de les palauenques davant d'un Espanyol en ratxa i que en els últims 15 partits només havia perdut davant del líder, el Sant Andreu.

Les de casa van sortir decidides a repetir el partit de la setmana anterior davant del Badalona i a donar la sorpresa. Controlant el mig del camp i amb una bona col·locació, les de Palau van recuperar moltíssimes pilotes fent el camp més petit perquè les de l'Espanyol no pogessin fer el seu joc i es precipitessin en les seves passades. Tot i així, una pèrdua de pilota al mig del camp va fer que l'Espanyol s'avancés en el marcador.

Les de casa van continuar amb la mateixa intensitat i, als 5 minuts del gol visitant, van aconseguir empatar per obra de l'Alina.

L'Espanyol, veient que les palauenques controlaven el mig camp i s'avançaven en cada jugada, van modificar el seu sistema de joc i van moure la banqueta en dues ocasions.

Les palauenques, no conformes amb aquest resultat i jugant molt bé, van anar a buscar el segon gol, però va ser una altra vegada l'Espanyol el que va estar a punt d'avançar-se en el marcador, si no fos per una gran aturada de l'Alba, que amb una valenta sortida i amb un u contra u amb la davantera espanyolista, va aturar la pilota.

A partir d'aquí, la defensa i portera palauenques es van mostrar molt segures fins al final del partit. Fruït d'aquesta seguretat i del treball de tot l'equip, una recuperació de pilota al mig del camp, seguida d'una combinació ràpida de les palauenques, van fer que la pilota acabés els peus de l'Ana Caballero. Aquesta va fer una excel·lent passada a l'espai cap a l'Alina, que aconseguia el 2-1 a falta de cinc minuts pel final de la primera part.

A la segona part les palauenques van sortir igual, amb la mateixa intensitat i buscant el gol de la tranquilitat. La seguretat en defensa obligava que l'entrenador visitant recomanés a les seves jugadores buscar faltes i que xutessin des de qualsevol lloc. Però ahir les locals tenien molt clar que no es deixarian remuntar i van continuar treballant molt. Les palauenques arribaven bé a l'àrea visitant, però la ben organitzada defensa espanyolista evitava que les palauenques aumentessin el marcador.Tot i així, a cada llençament de córner, les de Palau creaven molt de perill.

A falta de deu minuts pel final, les espanyolistes es van llençar a l'atac amb intensitat, però es van trobar amb el mur palauenc. Patiment fins al final, ja que l'àrbitre va afegir més de cinc minuts de partit.

Partidàs de les palauenques, que continuen amb linea ascendent, i merescuda victòria davant un bon equip com és el de l'Espanyol.

FELICITATS I ENHORABONA PER LA VICTÒRIA EN EL PARTIT D'AHIR!!!