PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

dilluns, de maig 10, 2010

LA CRÒNICA

El Palautordera fa els deures i guanya amb claredat al Montcada. Debut de la cadet Mireia amb un gol als pocs segons d'entrar al camp.

ALINEACIÓ: Alba, Maria, Jess, Anna Riera, Paula, Carole (Sílvia), Neus (Ariadna), Alina, Ana Caballero (Mireia), Carla, Andrea (Ariadna).

GOLS: Andrea (3), Carla (2), Neus, Alina, Mireia, Carmen.

Partit de gols ahir a Montcada. Un Palautordera en ratxa va guanyar al Montcada en el seu penúltim desplaçament. Les de Palau van sortir molt concentrades a jugar un partit d'aquells que, mirant la classificació, sempre és difícil concentrar-se.

Amb gols treballats i de bonica elaboració, les palauenques van acabar amb un 1-6 la primera part. A la segona part, i conforme passaven els minuts, la intensitat del partit va anar baixant pel cansanci i la calor.

Destacar el debut de la Mireia, que al minut 55 de la segona part va sortit al camp i, a la primera pilota que va tocar, va marcar gol.

Aquesta setmana, descans a la lliga, que no de partit, ja que diumenge a les 16.30 h es jugarà un amistós amb l'U.E. VIC, de nacional. Després, per acabar la lliga, partit davant del Sant Andreu (Narcís Sala) i l'últim a casa per tancar la temporada davant La Salle Premià.

Felicitar el Sant Andreu pel merescut títol de lliga, ja que ahir es va proclamar campió.