EN LA PRIMERA VOLTA:

El Femení A també sap remuntar Imprimir a/e
Autor: Oriol Casadevall
lunes, 11 enero de 2010

femenia_badalona_3_120.jpgImportantíssima i treballadíssima victòria la d'aquest diumenge del Femení A (2-4 al camp del Palautordera), que es manté com el líder indiscutible. Les andreuenques, que ja fa setmanes que ocupen la primera plaça, ja tenen quatre punts de distància respecte el segon classificat.

Important triomf el de diumenge en un camp molt complicat, com és el del Palautordera. Abans de començar el partit, les dimensions del camp ja feien preveure que no seria gens fàcil desplegar el joc andreuenc i així va ser. Un Palautordera molt ben col·locat, amb moltes ganes i intensitat, i les idees molt clares, dificultaven les jugades de les visitants. Tot i això, en el rebuig d'un córner, Sandra avançava les quadribarrades i aconseguia que el partit es posés de cara.

La insistència en la pressió local va fer cometre alguna errada en l’elaboració de joc i d’això se’n van aprofitar les locals capgirant el marcador i arribant al descans amb un inquietant 2 a 1.

El líder tenia un bon repte, donar la volta al marcador i emportar-se els tres punts, i d’això se’n van adonar les andreuenques, que van fer la millor segona part de la temporada: molt ritme, molta intensitat, criteri amb la pilota, moltes arribades... en definitiva, un joc complet que va desmantellar totes les il·lusions locals.

Tot i això fins l’últim minut el marcador reflectia un 2 a 3 que no deixava estar tranquil a ningú. Al final Kaky, en rematar un córner, va sentenciar la victòria. Tres punts més que, juntament amb la derrota de La Roca ahir, fan que el Sant Andreu aconsegueixi per primer cop aquesta temporada una diferencia de quatre punts respecte al segon classificat.