PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dilluns, de maig 31, 2010


LA CRÒNICA

EL CF PALAUTORDERA TANCA LA TEMPORADA AMB UN 4-1 DAVANT L'EQUIP DE PREMIÀ.

PRESENTACIÓ DEL NOU ENTRENADOR, JOSEP POL, QUE ENTRENARÀ L'EQUIP LA PROPERA TEMPORADA.

ALINEACIÓ: Alba, Maria (Sònia), Jess (Carmen), Olga, Paula, Carole (Ariadna), Neus (Sílvia), Ana Caballero (Clara), Alina (Carla), Anna Riera, Andrea.

GOLS: Andrea 1-0, Ana Caballero 2-0, Maria Saludas 3-0, Anna Riera 4-0.

Tot i no fer un partit brillant, les palauenques han tancat la temporada amb una clara victòria davant La Salle-Premià. Les de Palau van dominar el partit a la zona de mig camp i van aprofitar les ocasions a pilota parada per endur-se el partit. Al descans, es va arribar amb un 3-0 a favor de les palauenques.

La segona part, amb el ball de canvis, la calor i el resultat favorable de les locals, va mostrar poc futbol. Un gol per cada equip i alguna ocasió de les palauenques que no van encertar a marcar va ser tot el que va passar al segon temps.

Les palauenques acaben una bona temporada, en la qual hi ha hagut molts canvis i que s'ha caracteritzat per ser un equip més jove respecte a temporades anteriors.

Ahir també es va fer la presentació oficial del nou entrenador, Josep Pol.

Per part meva, aqui finalitza la meva etapa davant l'equip femení. Quatre temporades que m'han servit per conèixer aquest fantàstic món del futbol de dones. Quatre temporades on aquest equip ha crescut a passes gegants i s'ha donat a conèixer. Amb aquesta última crònica tanco la meva participació a aquest bloc, que vaig crear jo mateix per donar a conèixer l'equip i per fer amics com els que he fet des de la seva creació. Marc, Albert, Tere, Pep, Eva i un grup de gent que han fet que aquesta pàgina, en quatre temporades, hagi tingut més de 77.400 visitas. Queda en mans de les jugadores.

Molta sort a en Josep Pol amb l'equip. Sort a les jugadores, que espero que continuïn com fins ara, i gràcies per aquestes quatre temporades.

VISCA EL FUTBOL FEMENÍ I VISCA EL PALAUTORDERA.

Carlos Segura

10 Comments:

Anonymous Anònim said...

Moltes felicitats Carlos. La feina que has fet és impressionant, i no podia ser de una altra manera perquè ets un entrenador compromès, intel·ligent, innovador, il·lusionat, exigent... tot això, i més, ho has posat al servei del teu equip, la majoria de les noies ho han gaudit i al club li queda en el seu patrimoni humà. Gràcies amic i sort a la nova etapa al club.
Felicitats i molta sort al Josep Pol, no ho tindrà fàcil perquè el nivell és molt amunt i si ho tindrà fàcil perquè té un gran equip on poder dur a terme el molt que sap de futbol. Benvingut "Pirri"

Antoni

31 de maig, 2010 18:13  
Anonymous miquel said...

A reveure noies. La veritat es que a partir d'ara es fara una mica difícil entrar al camp i no entrenar al femeni com fins ara, pero la vida es així i s'ha de seguir endavant. Espero que amb el nou entrenador tingueu el mateix compromís que he tingut amb nosaltres ijo especialment us vull agrair l'atenció i el carinyo que m'heu demostrat en aquests dos anys,ja que m'ha costat al principio adaptar-me a les vostres "exigencies i demandes" al venir del futbol masculí bastant més diferent. Però crec que he sabut canviar en part gracies a vosaltres i m'emporto de cadascuna una part positiva i si hi ha hagut alguna part negativa ja la he oblidat, perquè com diu un savi " el futbol és així, si t'agrada bé i si no també", jajajaja!!!!!

Una abraçada a totes i molta sort en la nova etapa que arriba a vosaltres i a tu Josep.

31 de maig, 2010 18:31  
Anonymous Anònim said...

Carlos,Miquel,daros las gracias,
y felicitaros.
Buena suerte.
Rafa.

31 de maig, 2010 20:26  
Anonymous Anònim said...

Carlos es como la San Miguel..."donde va triunfa"..te deseo toda la suerte que te mereces.

David Vega

01 de juny, 2010 16:10  
Blogger Carlos_sc said...

L'autor ha eliminat aquest comentari.

02 de juny, 2010 10:59  
Blogger Carlos_sc said...

Rafa y David,muchas gracias por vuestras palabras.

Antoni,agraixo i molt,les teves paraules.Primer perquè això ho vam començar junts.Era un projecta que ens il·lusionava molt a tots dos.Ara puc dir que pocs estaven convençuts de que el tiraria endavant.Nosaltres si.Tambè puc dir que ets de les poques persones que coneix a fons el que han sigut aquestes quatre temporades.Tu amb vas convença de fer-ho.Gracies a tu amic.

02 de juny, 2010 11:05  
Anonymous cris said...

Hola, bueno Carlos ho sento per el sopar; espero que tinguis molta sort amb els nois, perque amb les noies té molt de merit el que has fet,que tinguis sort i anims.

petons,Cris

02 de juny, 2010 11:27  
Blogger Carlos_sc said...

Cristina,moltes gracies i cap problema pel tema sopar.Agraeixo molt el teu escrit al llibre recordatori del 4 anys.M'ha fet ilusió que una jugadora que no estava actualment a la plantilla és recordes de mi.

Petons i gracies.

02 de juny, 2010 12:00  
Anonymous Anònim said...

Des de que en Carlos no es cuida d'aquest blog, ja no surt cap informació d'aquest equip.
Que no hi han noticies del femení?.
Com va la pretemporada?.
Quines noves incorporacions de jugadores hi ha hagut i quines baixes, si ni han?.
Quins partits i resultats heu tingut en els partits de pretemporada?.
Crec que aquest diumenge ja comença la lliga.
Hi hauran cróniques, com les altres temporades?.

22 de setembre, 2010 10:08  
Anonymous Anònim said...

ESTA PAGINA ESTA MUERTA.SE FUE CARLOS SE ACABO EL FEMENINO.

04 de gener, 2011 11:24  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home