PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com

CF STA.EULALIA R. (1)-CF PALAUTORDERA (3)

Alineació:Tere,Susan(Maria),Pili,Núria G.(Olga),Paula,Noemi,Silvia,Carole,Anna,Meri(Txell),Alina(Núria Ll.).

Gols:Anna,Alina,Noemí.

Cronica del partit:

Les jugadores del Palau, guanyan al camp del Santa Eulalia, sense fer un bon partit!.
Sense jugar bé,el Palautordera va guanyar un partit,on les jugadores locals, ben plantades al camp, els hi van complicar molt les coses.
És va avançar ràpid el Palautordera,al minut dos de joc i despres d'una jugada en banda de la noe,que despres de sobrepasar la seva marcadora va centra i al segon pal va rematar l'Anna fent pujar el 0-1 al marcador.Va reaccionar ràpid el santa eulalia que es va estirar i va crear problemas a la zaga visitant.Fruit d'això i despres del llençament d'una falta lateral,molt bè llençada per la jugadora local,va arribar el gol ,que va sorpendra a la Tere i va fer el 1-1.
Sense jugar bé i sense tindre el control del partit,amb una contra ,va marcar l'Alina el 1-2.I ja poc abans del descans,despres d'una bona passada a l'espai,la Noemí va definir molt bé de cara a porta el definitiu 1-3 amb el que s'arribara al descans.

La segona part sense historia,cap dels dos equips va jugar a res i, l'unic,dos pals del palau per part de la Núria i l'Ali com ocasions claras de gol.

Partit per oblidar i , a començar a pensar amb el partit del pròxim diumenge a casa amb el BASE VICREMEI.