PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dissabte, de març 15, 2008


P.B.B. L A ROCA (0)-C.F.PALAUTORDERA(3)

PAS DE GEGANT!!
Bon partit de la Roca i gran treball defensiu del Palautordera.
Efectivitat 100% de cara a porta

Alineació:Tere,Maria,Pili,Núria G.,Paula,Noemi,Carole(Carla),Alina(Olga),Meri(Txell),Anna(Susan),Núria Ll.

Gols:Meri,Núria Ll.,Anna.

Cronica del partit:

Partit molt disputat el de dissabte a la tarda.Sortida explosiva de la Roca que sorprèn aun palautordera dormit.Amb domini en el centre del camp,la roca aconsegueix ficar a les palauenques en el seu camp i fruit d'aquesta pressió,en un error al no treure la pilota de la defensa,les visitants cometen penal.Era el minut 25,i el palau ho estava passant malament.Llença el penal la Roca i ho para la Tere.Aqui canvia el partit.
Reacciona el palau i poc a poc comença ha arribar a l'àrea local i,en la primera internada per banda,li cau la pilota els peus a la Meri,que l'enganxa molt bé i la fica dins de la xarxa.Això va ser un cop molt fort per les jugadores de la Roca que estava jugant millor i fent un desgast físic important.El gol li dona ales a les palauenques i en una jugada de contraatac,la Núria defineix davant la portera de la Roca i fa el 0-2 amb el que s'arribaria al descans.Una primera part molt bona de la Roca i un Palautordera que es va defensar bé però li va costar molt entrar en el partit.

La segona part,les jugadores visitants es van limitar a controlar el partit i no deixar espais per jugar a la Roca,que poc a poc i,despres d'uns 20 minuts de la primera part jugats amb un ritme molt alt,s'anavan apagant físicament.Això va fer que el palau controles el partit i,en una altre recuperació de pilota,pase en profunditat de la Núria cap a L'Anna,que marca davant la sortida de la portera local.Amb el 0-3 el partit ja estava decidit i les palauenques és van dedicar a mantenir la seva porteria a cero.
Gran treball físic del Palautordera,en un bon estat de forma,que desprès de patir durant els primers minuts de partit,va saber controlar l'Embastada local i,amb un percentatge alt de definició davant porteria,és va endur 3 punts importantisims,en un camp molt difícil.

Felicitar a la Roca per el gran partit jugat.

2 de 2 amb partits claus.

Ara a descansar desprès de jugar avui amb l'equip Noruec,i agafar forces per el partit clau per assegurar una plaça d'ascens i encarar l'últim tram de la lliga.Partit amb el Bellavista a casa desprès de les vacances.

FELICITATS PER LA TREBALLADA VICTÒRIA AL CAMP DE LA ROCA!!

Etiquetes de comentaris:

16 Comments:

Anonymous Anònim said...

olé olé i olé nenes! moltes felicitats! m'he perdut un partidàs..

mecagondena!! se'm ha oblida't per complet!!! tinc tanta feina de la uni que desconecto del món sencer.

ostres, dilluns feu un amistós, no?
estic fatal de forma, però!!!

fins dilluns,
una abraçada!

Laia

15 de març, 2008 22:16  
Anonymous Anònim said...

ooooooooeeeeeeeee joder que partido,e sufrido un huevo ya que hemos tardado mucho en meternos en el partido,y le dedico mi parada del penalti a mi mujer y a mis papis.JODER QUE SOMOS PRIMERASSSSSSSSSS OE OEOEOEOEOOEO

15 de març, 2008 23:29  
Blogger Albert said...

Feliçiatst x akesta victòria, cada cop ho teniu més aprop!
Nosaltres partit per oblidar a Bellavista, amb 8 baixes, 3 "tokades" i al minut 20 sens lesiona la portera. Al final 14-0

16 de març, 2008 01:29  
Blogger Fibu said...

Felicitats per la victòria! Aneu amb la cinquena posada cap a primera!!
D'aquí una estona penjaré la crònica del tona-pradenc (2-2) com podeu veure hem fet un partit q fa pena (i jo m'hi incloc)però bé ara només podem ficar-nos les piles per la resta de la segona volta per n espatllar la primera.

Vagi b la setmana d vacances!

Tere

16 de març, 2008 16:15  
Anonymous Anònim said...

Hosti Teresa, quina sorpresa...ara llegiré la crònica del partit a veure que us va passar...

17 de març, 2008 09:58  
Anonymous Anònim said...

Ens va costar massa entrar al partit. Massa... Fins que no ens van avisar de debò no vam començar a jugar com ens havíem plantejat al principi del partit. La crònica és del tot encertada. Vam guanyar per un gran treball defensiu i per estar encertades de cara a porteria.

Però no podem trigar tant a pressionar i a jugar bé, ostres! Hem de treballar perquè no torni a passar. Ara toca el Bellavista, i aquestes tb aniran a totes.

Personalment vull felicitar l'actitud de les noies de la Roca. Va ser un d'aquells partits que dóna gust per l'esportivitat i pel deixar jugar. Felicitats a totes!!!

Albert, em sap molt greu resultats d'aquesta mena que no reflecteixen el treball de tot un any. Tots sabem que alguna cosa ha d'haver passat amb un resultat així! Sobretot que no es desanimin!

I Teresa... He llegit la crònica. No us podeu confiar!!!!!!!!!! Això em recorda tan a nosaltres... Ja ho has dit prou bé...Ara heu de treballar per confirmar la feina ben feta dels primers partits.

Una abraçada a tothom des de La France.

PETONS

Núria

17 de març, 2008 10:00  
Anonymous Anònim said...

Ostres Albert,amb sap greu!!un sent entrenador,sap l'impotencia que s'ha sent amb una situació aixì.Realment és passa malament,sobre tot per les jugadores que com tu dius,hi eran allà patint i lluitant per l'equip.Si a sobre tens davant un Bellavista que practica un futbol molt directa i costant,la cosa és complica encara mès.Anims a tù i les teves jugadores que encara queda molta lliga.

Marc com és que no vau jugar??

Teresa,com diu la Núria,amb recordeu molt al Palautordera de l'any passat,quan vam començar i a la primera volta ens deixavam empatar partits que teniam guanyats.Treball i concentració,que anavau molt bè i la sisena plaça la teniu a l'abast.Anims!!

Muntsa!!que anavau bè!!ara no podeu parar!!

carlos

17 de març, 2008 11:01  
Anonymous Anònim said...

Noies, vaig disfrutar molt amb el partit. Era el primer que veia.
Felicitar-vos per l'excelent partit i per la victòria.
Esteu molt ben preparades físicament, donat que el desgast que vareu fer va ser molt gran.
Felicitar a la Tere, pel penal aturat i, sobretot, per la forma que te de manar, dirigir i colocar la defensa. Enhorabuena Tere, muy bien.
Jesús.

17 de març, 2008 13:22  
Anonymous Anònim said...

Xiu, les vacances que dius que et toquen per contracte, no ser d'on tu treus, donat que revisat el teu contracte, signat el 29 de setembre de 2007, en el pacte "Tercer", apartat 2, segon párraf, diu clarament que tens que presentar-te als entrenaments i partit oficials i amistosos que jugui el club, fins el 30 de juny de 2008, sense cap excusa.
En cas contrari s'ha aplicaran les sancions estitupalades en el párraf següent.
Comissió disciplinaria del C.F. Palautordera.

17 de març, 2008 13:37  
Anonymous Anònim said...

Quina porrrrrrrrrrrrrr Xiu!!!! sort que estàs esquiant, no saps els papers que s'estan movent per tal que no faltis més!!!! Faltaveu tu i la clareta per celebrar la victòria home!!!

17 de març, 2008 14:57  
Anonymous Anònim said...

Jesús és un pacte amb l'entrenador de el dia 30 de setembre del 2006.Això si,fins el 30 de maig no te mès permisos.

carlos

17 de març, 2008 15:32  
Anonymous Anònim said...

joder quina enveja que feu tioooo!!!

moltes felicitats per la victòria!! vaig pensar molt en vosaltres!!! i quan vaig saber el resultat em vai alegrar moltíssim!!!!

un petonàs enorme i fins aviat!!!!

17 de març, 2008 16:42  
Anonymous Anònim said...

per cert, felicitar també la Núria i l'Anna per la gran quantitat de gols que acumulen ja!!!

En acabar la temporada passada, la Núria tenia 22 gols, i ara ja en porta 39!!!
I l'Anna l'any passat en va fer 9 i ara ja en té sumats 16!!!

felicitats cracks!

17 de març, 2008 16:45  
Anonymous Anònim said...

Personalment vull felicitar l'actitud de les noies de palautordera i al carles pel vostre partit i per la vostre esportivitat.
carles gent com tu fa que el futbol femeni sigui cada vegada mes important, segiu aixi


carles pbb.la roca

17 de març, 2008 23:48  
Anonymous Anònim said...

Moltes gracies Carles,és d'agrair unes paraules aixì d'un club pioner i que a realitzat una gran feina al futbol femení.Torno ha felicitar-te per el gran partit de les teves jugadores i per el teu plantejament,ens vau tenir contra les cordes durant molts minuts.L'encert que van tenir de cara a porta va ser l'unica diferencia d'un partit que teniau dominat.Molta sort fins al final.

carlos

18 de març, 2008 08:32  
Anonymous Anònim said...

Felicitats noies per akest partit!!! em va saber greu no ser-hi, però la neu m'esperava (i si no recordes malament Carlos vaig entrar a jugar amb akesta clàusula, vindré a jugar mentre no hi hagi neu a les pistes d'eski! recordes?) però al final per altres circumstàncies va acabar sent al revés, vaig més sovint a entrenar i a jugar, no et pots keixar!!!
Moltíssimes gràcies noies per trucar-me i dir-me el resultat al acabar el partit, em va fer molta il.lusió, tot i ke cridaveu molt i no se sentia una merda!!! Felicitats!! ja tinc ganes de veureus!! (no pas per córrer, sinó per estar amb vosaltres)

fins aviat!!

xiu

23 de març, 2008 18:14  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home