PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

dilluns, de març 03, 2008


RESULTATS JORNADA 19

VALLES, C.AT. ''D'' - TONA, U.E. ''A''
1 - 3
BELLAVISTA MILAN, C. ''A'' - SEVA, U.E. ''A''
9 -0
Pª BLANC BLAVA LA ROCA ''B'' - PRADENC,F.C. ''A''
2 -1
BASE VICREMEI, C.F. ''A'' - SANT JULIA DE VILATORTA,C.F. ''A''
9- 1
SANTA EULALIA RONÇANA, C.F. ''A'' - PALAUTORDERA, C.F. ''A''
1 - 3
RIUDEPERES C.F. AT. ''A'' - Descansa
-
SANT QUIRZE BESORA, U.D. ''B'' - TORELLO, C.F. ''A''
0 - 5
GURB, U.D. ''A'' - TARADELL, U.D. ''A''
6 -0

Etiquetes de comentaris:

23 Comments:

Anonymous Anònim said...

Marc!!

Dissabte,guanyant a sant quirze,us podeu proclamar campiones??

carlos

03 de març, 2008 10:35  
Anonymous Anònim said...

Carlos,

Creus que el Vic, jugant dissabte, i tenint ja les coses bastant de cara, baixarà jugadores al B???

És que crec que és molt possible, i que haurem de treballar de valent amb aquest handicap.

PETONS

03 de març, 2008 10:57  
Anonymous Anònim said...

No crec que ho faran. Sembla que el Vic valori el joc i no desequilibraran una lliga baixant jugadores.

03 de març, 2008 11:05  
Anonymous Anònim said...

Carlos,

Diumenge suposo que sino hi ha de res jo i en Pep ( coordinador) vindrem a veure aquest duel de titans. Nosaltres jugem dissabte a sant quirze i matematicament no podem ser campions. Queden 24 punts en Joc i estem distanciats del segon a 17 punts, del tercer a 19 i del quart a 24 sino vaig errad. Es pot donar que el tercer perdi i nosaltres guanyem el derbi i el dilluns siguem nou ekip de nacional. Pero queden aquest 7 punts que sino els altres no fallen anirem al cmap del cornella que es qui va sgeon on nomes en faltara un punt. Pertant ho tenim bastant de cara pero no volem relaxació.

Bueno ens veiem properament.

Marc

03 de març, 2008 13:31  
Anonymous Anònim said...

Veig Marc que a part de lluitar amb el base tidrem que tindra amb comte que ens visites,ja que per norma ens donas mala sort,jeje!!

T'has enterat que avançan el partit del Barça al plus??Crec que és a les 5.

carlos

03 de març, 2008 14:58  
Anonymous Anònim said...

Núria això no t'ho poc respondre jo,hem de guanyar jugui qui jugui!!

carlos

03 de març, 2008 15:00  
Anonymous Anònim said...

Ei,

Jo estare alla, a veure si es repeteix aquesta mala sort un partit més. jeje!

El femeni A tenim un derbi, i no estem per baixar jugadores. Sempre he dit que m'agradaria que pujessim els dos.

03 de març, 2008 16:16  
Anonymous Anònim said...

Ja et puc dir jo Marc,que totes les jugadores del Palautordera i el seu entrenador,desitjant tant que pugui aquest any el vic "A" a nacional,com el "B" a primera amb nosaltres.Pêr nosaltres sou el model a seguir,com he dit sempre.

carlos

03 de març, 2008 16:54  
Anonymous Anònim said...

Nomes desitjo que sigui un gran partit,que la gent que s'acosti al camp de futbol disfruti del joc dels dos millors equips a la classificació i que el Palautordera estigui a l'alçada del partit que no va estar a l'anada!

carlos

PD: i si el Pep deixa al Marc a casa,millor!!

03 de març, 2008 16:59  
Anonymous Anònim said...

Que supersticios Carlos !!
Segur que cada dia que tenim partit portas els mateixos calconcillos ;-)

03 de març, 2008 17:43  
Anonymous Anònim said...

jajajajajaja....Carole m'has fet molt riure!!!!

03 de març, 2008 17:55  
Anonymous Anònim said...

jajajaja..carole,molt bo!! mirar mai ho he pensat si coincidian...amb samarretas si que ho havia fet quan portava el primer equip masculi..però calçotets...no!!

carlos

03 de març, 2008 17:59  
Anonymous Anònim said...

Jejeje Ja ves ! No iba del tot equivocada ;-)

03 de març, 2008 18:12  
Anonymous Anònim said...

jo crec que no us haria de preocupar si el vic baixa jugadores de l'A o no perque al cap i a la fi esteu lluitant per pujar a primera no? i es la categoria on esta el vic A per tant no s'ha de mirar mai qui hi ha a l'altre esquip siino mirar qui te el nostre equip! endavant palau i que guanyi el millor!

03 de març, 2008 20:39  
Anonymous Anònim said...

pep(cfb.vicremei)

bon dia! primer de tot dir, que, com l'hi agrada en marc parlar del seu equip, li cau la baba, be ho pot fer el treball d'aquests dos anys es i esta sen important , tot i que a vegades no aplica sistemes d'entrenaments correctes oi marc?

despres dir que no ens ho perderem per res del mon.A la primera volta va ser un partit bó, amb ritme, i molt disputat. Esperem treure un resultat positiu aquest cap de setamana a palau.
Hi res mes felicitats per aquest forum! esta molt bé hi participa molta gent, fins i tot veig gent de la comarca sant julià, prats, etc... .

I molta sort els dos equips!!

Que guanyi el millor!!!

04 de març, 2008 08:36  
Anonymous Anònim said...

Marc,

com las deixa anar en Pep!!primer et felicita i despres et deixa un avis!!estas a la corda fluixa Marc!!
Marc no creus que en Pep és el famos aficionat que l'any passat et maxacava al forum??deixo aqui la pregunta a veura si creo una mica de mal rotllo a Vic i això ens beneficia,jeje...

Pep,

bueno,espero coneixat personalment dissabte ja que crec q van parlar per telefon a l'estiu.A mès,un que maxaca tant en Marc te que ser dels bons!!
Jo espero que dissabte nomes us porteu amics,que sempre tindreu a Palau,perque els punts ja toca que els guanyem un dia els de Palautordera.
La veritat que tens raó Pep amb el tema del blog,hi participa molta gent i això és nota quan vas els camps,ja que hi ha molt bon ambient entre els equips del grup i pots parlar amb L'Albert,la Teresa,la Montse,Pere,jugadoras del Vic,gurb,etc..ojala sigues un exemple del que tindria que ser el esport de competició.En aquest grup 1 de la segona catalana tenim la sort de trobar grans persones en tots els equips.

carlos

04 de març, 2008 09:08  
Anonymous Anònim said...

pep(cfb.vicremei)

doncs si penso com tu!
el bon ambient, les bones maneras, i sobretot disfrutar del futbol! son espectes que fan gran a un equip! i a la vegada a les persones.

Nosaltres quan varem crear el femení B teniem dubtes de que arribaria ser capaç de fer! sabiem que teniem bones jugadores, però a la vegada molt joves, a mes moltes venien de fer una temporada amb el femeni A i ja saps que quedar-te per el camí no agrada a ningú! però varen respondre bé, tampoc no sabiem com respondrien, contra equips amb mes experiència a la categoria, i la veritat es que estem sorpresos i molt contents. Emportar-nos els tres punts de palau es l'objectiu per guanyar la lliga! però si no es possible no pasa res! L'objectiu de l'any es la formació i continuarem el nostre treball!

tenen molt anys per davant i penso que d'aqui uns anys aquest equip, pot arribar, tan o mes lluny que el nostre primer equip!!

a? l'aficionat aquest? no se de que parleu?

i en marc intentem sempre collar el màxim!!
però no es pot queixar! sempre te molt marge per fer les coses, i a la corda fluixa? NoNo (jaja) això que s'han ofert molts entrenadors ja! per portar el femeni A!!

bona sort!

04 de març, 2008 11:14  
Anonymous Anònim said...

Pep,

ja veus si te futur el B!!
com tu dius, si continuan amb aquesta linea,a nacional teniu un bon relleu i molt de futur per substituir al primer equip.I amb lo joves que son,encara tenen molta feina a fer i apendre.

bona sort i ens veiem diumenge!!

carlos

04 de març, 2008 11:34  
Anonymous Anònim said...

Ei,
Bona tarda! Collons un dia que no amb puc conectar el mati i aqui feu tartulia tu! La veritat dissabte espero veure un gran partit, confio amb el base i just donare els consells que donem el nostre ekip per afrontar un partit aixi. " Sortiu a disfrutar si disfruteu vosaltres, disfrutara la gent veient el partit".
Sobre en Pep, és un bon coordinador Carlos, pero li falta treure una mica de mala llet, perque a vegades es massa tou. jajaja! No l'aficionat ja tornara a apereixa, n'estic convençut! I ja saps que quan les coses es fan bé sempre hi ha critiques.. enveja de molta gent... pero en fi és el que hi ha...
Pep si la meva continuitat perilla, jo proposu en Carlos com entrenador del femeni A del Vic, la propera temporada, ja que amb dos anys agafar un ekip que inicia i ser un dels principals favorits de pujar a primera Catalana, i gairebe l'any passat ho aconsegueixent és perque darrera hi ha un gran treball d'entrenador!

Bueno a veure si després d'aquest piropo en Carlos es relaxa i no pensa tant com contra restar el joc del base.

Salut!

Marc

04 de març, 2008 16:15  
Anonymous Anònim said...

Marc, realment el treball d'en Carlos està essent insuperable, no tansols esportivament parlant, sino per aguantar totes les nostres paranoies!!! em sembla que encara no entén, i mira que ja fa dues temporades que ens entrena, com és que en qüestió de 5 minuts (l'estona que estirem quan no tenim la preparadora física...) podem canviar tantes vegades el tema de conversa...no sé, passem del pan tomàquet a la benzina del cotxe...i no ho entén!!!!

Jejejejeje...

04 de març, 2008 16:47  
Anonymous Anònim said...

Paula,

és tant complicat!!mira que ho intento!!
no crec que mai estigui a la vostra alçada per poder parlar de tantes coses en 5 minuts!!

jejeje..bon intent Marc!!
Que farian les teves jugadores sense les teves bronques!!
I en pep??amb qui és ficaria??

carlos

04 de març, 2008 17:36  
Anonymous Anònim said...

Carlos,

Bronques? Nooo! Intento fer com elles parlar amb 5 minuts de tot! jajaja! Algun crit si pero poca cosa més...

Bueno en Pep, ja vindria amb mi cap a palau... jajaja

05 de març, 2008 12:16  
Anonymous Anònim said...

Bones equip he entrat per donar-vos anims desde el Sant Andreu llastima que no pugui venir a veureus serà un partit interesant. Com no ens veurem el dijous ja que desquensem i ser que no baixeu a BCN molta sort i a guanyar.

Petons wapas
María em tens que explikar be tot el que vam parlar ahir es que anava al cotxe i no podia parlar molt. Petons i dediquem un golet va que si jo marco mes ven dit si jugu contra el Alzamora tmb ho faré.

ARI

06 de març, 2008 09:07  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home