PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

diumenge, de març 09, 2008


C.F.PALAUTORDERA(3)-BASE VICREMEI(1)

QUIN PARTIT!!

DOS GRANS EQUIPS DE FUTBOL!!

DOS AFICIONS EXCEPCIONALS!!

AMB AQUESTS PARTITS,GUANYA EL FUTBOL FEMENÍ!!

Alineació:Tere,Maria,Pili;Núria G.,Paula,Noemí,Silvia,Alina,Carole,Anna,Núria Ll.(Meri).

Gols:Alina,Noemí,Núria Ll.

Crónica del partit:

Gran partit avui al municipal de Santa Maria de Palautordera.El femení de Palautordera s'ha imposat al Base Vicremei,en un partit vibrant,emocionant i molt disputat.
S'ha avançat el Palautordera en el minut 1 de partit,despres de robar una pilota al mig del camp el palau i rebre la pilota la Núria Llavina,que en jugada personal,ha marxat de la seva defensora i ha posat la pilota al segon pal,que desprès de tocar-la la portera visitant i,ha porta buida,a rematat l'Alina al fons de la xarxa.Ha sortit molt decidit eL Palautordera ha no cometrà les errades del partit d'anada i en els primers minuts ha sorprès al Base.Fruit d'això ha disposat d'una altre ocasió de gol,on la pilota s'ha passejat per davant de la porteria sense que ningú arribes a la rematada.Despres han reaccionat les jugadores de Vic i fruit de la seva pressió i com va passar al partit d'anada,en una pilota dividida on dubta la defensa palauenca,la davantera del Vic,molt intel.ligentment s'avançat a la pilota i ha definit molt en el 1x1 amb la portera local.Això ha avivat el partit,ja que les palauenques,despres del gol encaixat no s'han enfonsat,si no tot al contrari,han tirat amunt i fins al descans s'ha vist un partit obert,on tots dos equips atacaran i es defensaran amb ordre.Abans del descans,un pal a la porteria del Base Vicremei que podia haver fet anar a les locals al descans amb avantatge.Amb el 1-1,s'arribat a la mitja part.

La afició local,ha despedit al seu equip amb una ovació mentre anaven al vestuari.

I la segona part espectacular.Tots dos equips volien guanyar.Ha començat la segona part molt igualada,però poc a poc les palauenques han començat a controlar el partit i arribar a l'àrea visitant.Potser no ha sigut un partit on tots dos equips hagin demostrat la seva millor part tècnica,però la lluita per cada pilota i l'entrega,han fet que la multitud de gent que havia al camp(a pesar de la pluja)han disfrutat d'un gran partit.Un Palautordera molt ben col.locat al camp,amb la lliçó apressa del partit d'anada i molt treballador,s'han endut un partit(amb tots els respectes per les jugadores de Vic,que tenen un futur impressionant) totalment merescut.Un partit que s'ha guanyat desprès de tremen-do xut des de 3/4 parts de camp visitant,on la Noemí ha sorprès amb un "golarro" per l'escaire a la portera osonenca.I sense temps a reaccionar,una pilota robada per la Núria Llavina,on ella mateixa marxa per cames i superant la portera en el 1x1,tira la pilota al pal,on ella mateixa recull el rebuig del pal per rematar al fons de la xarxa el 3-1.Faltavan 20 minuts per el final i el partit és posava de cara per les jugadores de casa.És aquí on les jugadores de Vic han demostrat que son un gran equip i enlloc de tirar el partit,han tirat amunt i durant 10 minuts han tancat al Palautordera al seu camp.Però avui l'equip de casa s'ha defensat molt ,amb ordre i ofici, destacant també dos aturades de la Tere,en dos 1x1 amb la davantera del Vic.I ja a prop del final,un pal de les jugadores de Vic,que hagués posat emoció al final del partit i que per sort,ha permès a les jugadores del Palautordera guanyar l'avera-ge particular amb les osonenques.

Felicitar a les jugadores del BASE VICREMEI per el seu partit i animar-les perquè segur que l'any que ve estaran a primera.Desitjo que hi siguem tots dos equips. FELICITAR A LES JUGADORES DEL PALAU PER LA SEVA ENTREGA,LLUITA I TREBALL amb un partit dificilissim amb un gran equip,on allà van ser elles justes guanyadores i aquí ho ha sigut el Palautordera.Recordar que encara queda'n 9 partits,que ni el Vic a perdut la lliga ni nosaltres l'hem guanyat.Dissabte a guanyar al difícil camp de la roca per acostar-nos una mica més a l'ascens.

GRACIES A L'AFICIÓ QUE AVUI A OMPLERT LES GRADERIES COBERTAS PER ANIMAR EL NOSTRE EQUIP,I,UNA VEGADA MÈS...

ENHORABONA PER EL GRAN PARTIT QUE HEU JUGAT AVUI!!

FELICITATS!!

Etiquetes de comentaris:

56 Comments:

Blogger Albert said...

M'alegro molt de la vostre victòria i magues agradat poder veure el partit!!
Nusatres 1-6 amb la Roca.

Felicitats Palau!

10 de març, 2008 00:09  
Blogger Albert said...

veig que et falta un resultat...
Taradell 8 - 2 St.Quirze!

10 de març, 2008 00:10  
Anonymous Anònim said...

Gracies Albert!!

carlos

10 de març, 2008 00:16  
Blogger Muntsa said...

Enhorabona Palau per la victòria!

10 de març, 2008 08:17  
Anonymous Anònim said...

OEEEEEEE OEEEEEEEEEE OEEEEEEEEE OEEEEEEEEEEE O EEEEEEEEE O EEEEEEEE

MOLT BE NOIES, ENS HAURIA AGRADAT ESTAR ANIMANT PERO TENIEM PARTIT.

SANT ANDREU 10 - ALZAMORA 0.

NOSALTRES TB VAM FER UN GRANDÍSSIM PARTIT.

MOLTES FELICITATS

CAP A PRIMERAAAAAAAAAAAA.
.
EVA ST ANDREUM

10 de març, 2008 08:43  
Anonymous Anònim said...

pep(cfb.vicremei)

bon dia,
primer de tot felicitats per la victoria al palautordera fc, ja vaig felicitar en carlos personalment de la victoria, però si que m'agradaria felicitar l'equip en general!

també felicitats per l'ambient, l'afició i va fer molt! va empenya el vostre equip!

i també a les meves (cfb.vicremei) que varen fer un bon partit,(perque ser, que moltes llegueixen el vostre forum!) tot i que avui les vull felicitar personalment a l'entrenament. Varem fer alguns errors d'equip(en general) importants però vam lluitar molt!

res mes! crec que va ser just ja ho varem comentar! i crec que va ser un partit molt vistòs i de una lluita constant , estic completament dacord amb tota la crònica que has fet carlos.

I aquest palautordera no te res a veure, amb l'equip que vaig veure ara fa un any i mitg, felicitats a tots!

pep

10 de març, 2008 09:20  
Anonymous Anònim said...

Vull aprofitar per felicitar a la Txell i l'Olga,que ahir és van vestir però no van jugar per circustancies del partit,per la seva actitut animant i donant suport a l'equip durant tot el partit,celebran els gols com si elles mateixes haguessin marcat.Com dic sempre,tothom és important en aquest equip,hi han partits per jugar totes i ahir,encara que m'agrada que sempre jugui tothom com a minim mitja hora,era un partit o era dificil entrar per l'intensitat de joc que hi havia.Tambè donar les gracies per el suport a la Clara,lesionada no va poder jugar,i la Cristina, que van patir de valent a la banqueta.I per ultim,la Susan,Sonia,Carla que no van poder jugar i assistir al partit per lesions i viatge de fi de curs,però que van estar conectades al telefon desde Praga i Paris,preguntat el resultat del partit.

carlos

10 de març, 2008 09:34  
Anonymous Anònim said...

Impressionant. M'ho vaig passar molt bé, va ser un d'aquests moments que compensa moltes altres coses. Gràcies a totes.

Antoni.

10 de març, 2008 09:55  
Anonymous Anònim said...

Gracies Pep!!

La veritat que era un partit per disfrutar-lo a la grada,ja que desde la banqueta nomes era patiment perque qualsevol equip podia marcar en qualsevol moment.
Per fi hem trencat el malefici de que partit en el que era present en Marc,partit que perdia el Palautordera.

Molta sort fins al final Pep,encara no hi ha res decidit,però espero i desitjo que la temporada que ve ens tornem a veure a primera.

carlos(un admirador del futbol i treball de Vic)

10 de març, 2008 09:55  
Anonymous Anònim said...

Ah Pep!!

suposso que en Marc a la corda fluixa despres de l'empat de dissabte,no??

Fota'l canya que ja els venias avisant!!jejeje

Marc,nomes li dones una mica d'emoció a la lliga...això estar fet!!Sort que en un parell de setmanes sou equip de nacional!!

10 de març, 2008 09:59  
Anonymous Anònim said...

pep

si espero el mateix que tu! l'equip a primera perque es el que es mareixen! per l'esforç que estant fent! i perque l'any que bé es mereixen això jugar a primera!

i penso que la lliga no esta decidida!!, ull la setmana que bé la roca, tres de nacional baixaran segur! però si jugueu com ahir, no crec que tingueu ribal.

i en marc? jaja !
no se, no se, ahir varem quedar les 2 per dinar, es va presentar a 2/4 de 3.

punxa contra el sant quirze, es presenta tard a dinar! ........ .

no se?

10 de març, 2008 10:54  
Anonymous Anònim said...

jajajaja...Pep,això és rebeldia!!

mà dura!!

carlos

10 de març, 2008 10:59  
Anonymous Anònim said...

Ahir ja vaig comentar després del partit amb algunes de les jugadores de Vic que el partit de la Roca seria molt complicat precisament per això.

Sincerament, insisteixo en que és fàcil trencar el treball de tot un any amb coses així. No entraré en polèmiques, però és el que penso. Si pugem (encara ho hem de treballar molt) ja ens tocarà jugar amb noies de primera. Ara per ara, però, estem a segona, i el més just és jugar amb els recursos que un té... i llestos. I més quan ja no tens gaires opcions a la lliga. No et dediquis a trencar. Permet l'esportivitat... AQUEST ÉS EL MEU LEMA

10 de març, 2008 11:00  
Anonymous Anònim said...

estava totalment confiada que guanyarieu (la núria ja ho va comprovar...que li insistia que teniem la victòria al sac)però...
quin tip de patir ahirrrrrrr!!!!!
la meva visita fugaç va valer molt la pena!!
partit espectacular!!em vau fer posar la pell de gallina!!
sou unes cracks!!!!!!!!!
felicitaaaaaaaaats!!!!

clara

10 de març, 2008 11:24  
Anonymous Anònim said...

Clara ara el q has de fer és recuperar-te d'on tu ja saps i estar llesta pel partit d'aquesta setmana!!!!!

GRÀCIES PELS ÀNIMS!

Tu tb ets una crack, nena

10 de març, 2008 11:43  
Anonymous Anònim said...

Gracies Muntsa!!

carlos

10 de març, 2008 12:38  
Anonymous Anònim said...

Felicitats!
Res a dir! Un partit que podia passar de tot, i va ser just el resultat! Com venia dient Carlos ereu el favorits, i ahir vam demostrar que us coneixeu el camp de memoria! Vaig disfrutar tot i veure una derrota. Crec que la actitud i la força de les teves jugadores va ser ESPECTACULAR!
Nomes amb queda felicitar les jugadores del PALAU aixi arribareu lluny.
Nosaltres no comentare tot i que el sant quirze ho celebraba com una victoria! Lo bo, es veure dues aficions com les d'ahir i no veure el que va passar sant quirze que un arbitre pari el partit fins que un espectador abandoni el camp, llavors la TANGA entre el public mentre es juga un partit, i ja no comentar arbitre.. en fi es donar voltes a moltes coses que no valen la pena. En canvi ahir jo i en Pep estavem el costat de la gent del palau i en cap moment per animar el nostre ekip, etc ningu ens va dir res aixo es fubtol.

Bé que tingeu sort el que queda de lliga i espero que els dos equips tinguin un final feliç.

marc

Carlos, no se si has entrat el nostre forum pero ja hi ha qui riu del nostre empat, ens tenen ganes eh! L'enveja fa mal! Pero be missatges aixi s'eliminen i punt!

Ens veiem

10 de març, 2008 15:04  
Blogger Teresa said...

Núria, el dia que vingueu a Prats prometo no amagar-me jajaj
però ahir qualsevol sortia de la grada que ja em vaig mullar prou només anant al cotxe jaja

Per cert, nou blog del Pradenc:

http://pradencfemeni.blogspot.com
Encara està força buit però ja s'anirà omplint jeje.

Adéu!

10 de març, 2008 15:17  
Anonymous Anònim said...

nur, demà vaig al metge. viam viam què diuuu
ja us faré el comunicat mèdic, jeje

apa petons

clara

10 de març, 2008 16:30  
Anonymous Anònim said...

Marc,

he entrat al forum i no he vist res.Com tu dius,l'enveja és molt dolenta.Bueno,aqui ens estem acostumant ultimament a comentaris que no venen el cas.Però ignorant aquesta gent,ja per si sols quedan retractats.

10 de març, 2008 16:36  
Anonymous Anònim said...

LIIIIIIIIIIIIDEEEEEEEEEERSSSSSSSS!!!

10 de març, 2008 17:33  
Anonymous Anònim said...

Clareta!!! a veure que tal els resultats mèdics eh???? ai quina ràbia que no pòguessis jugar ahir...però bé, l'important és que estaves allà, animant com la que més. M'agrada perquè t'impliques tan, de veritat!!!

Posa't bona ja, que et trobem a faltar als entrenaments...

Merda de...jejejeje

Muaaaaaaaaaa

10 de març, 2008 18:14  
Anonymous Anònim said...

Marc, moltes gràcies pels comentaris, em sento molt orgullosa com a jugadora del Palau que sóc. Realment, ahir estàvem més motivades que mai. Crec que el que més ens va ajudar va ser pensar que si guanyàvem genial, però que sí perdíem tampoc s'acabava el món...nervioses però tranquil.les a la vegada saps?

Pressió? molta, però totalment positiva, d'aquella que et feia venir pessigolletes a la panxa cada vegada que pensaves en el partit. Déu meu, és en aquests moments quan més agraeixes formar part d'un equip tan unit, de veritat...

Estic molt contenta, no ho puc negar. Pel que fa a les jugadores del Vic, em va encantar la seva actitud, plenament esportiva. M'agrada el bon rotllo que es respira entre els dos equips, això de seguir una filosofia similar ajuda moltíssim suposo.

Espero que aquest sigui el principi de molts derbis amb el Vic. Però derbis dels bons eh???

10 de març, 2008 18:20  
Blogger gina said...

Bones!

Bueno, tot i que jo no vaig veure re del partit perquè vaig arribar tardissim! (ja m'hagués agradat poder-hi ser durant tot el partit!)pel que he llegit i comentaris, només dir-vos que MOLTES FELICITATS PER LA VICTÒRIA!

A veure si a final de temporada tenim un final rodó pels dos clubs i tant el "B" com vosaltres aconseguiu l'ascens!

p.d: la noia que vaig saludar a davant del vestuari erets tu no Paula? jeje ah! i felicitar també a la Noe pel golàs! jeje si no llegeix això doneu-li molts records de part meva, que la vaig voler saludar però va entrar a dins el vestuari i no va poder ser. jeje


Que vagi b! i sort x el proxim partit! ;)

10 de març, 2008 19:38  
Anonymous Anònim said...

No el missatge del forum del Vic ha estat eliminat, no saben empatar.

10 de març, 2008 19:43  
Anonymous Anònim said...

Ei Gina que tal!!! efectivament la que vas saludar quan estava a punt d'entrar al vestuari era jo!!!

Ja li donaré la felicitació a la Noe!! la veig molt sovint a la petarda aquella....jejejeje...encara no es creu com va entrar el golet, va ser més que decidiu!!

Vinga Gina, ens nem veient per aquí!! Salut!!

10 de març, 2008 19:50  
Anonymous Anònim said...

Ei noies!!!! 1r de tot felicitatss. Sóc una jugadora del Vic (la nº15). Jo numes volia dir-vos que sou genialissimes!!!!! sou un equip model a seguir, bon rollo, bona afició, esportivitat, i lu mes important bon futbol!!!!! Crec k en moments així el que fa mes falta es que els dos equips capdavanters de la lliga es recolzin i no pas que es barallin. Aquest cap de setmana vau demostrar que mereixeu pujar a 1a (esperem k nosaltres tambe poguem pujar. No tinc res més a dir. Seguiu aixi k arribareu molt lluny. FElicitats

10 de març, 2008 20:11  
Anonymous Anònim said...

jajaj
sisi jo també us trobo a faltar els dimarts i divendres a la nit!! jupetaaaaaa
no fa falta que us digui que penso en vosaltres oi?!?!?!?!
"ara deuen estar entrenant.."
"ara deuen estar sopant a la fonda..."
jejeje

ale, seguimos en contasto!
clara!

10 de març, 2008 20:19  
Anonymous Anònim said...

hola em sento molt orgullosa d'estar en aquest equip (ara no puc però espero estar l'any que bé) , qui fart de patiiir. felicitacions i també vull destacar el bon joc de les vic.

petons meus i la prospera jugadora l'Anna!!!!!!!!

10 de març, 2008 20:36  
Anonymous Anònim said...

Genial.. el partit d'ahir!!! A mi se'm van treure els nervis abans de començar el partit...just quan l'arbitre (molt correcte en tot moment) va dir que haviem vingut a passar-ho bé.. ostres era veritat!!! Varem correr i molt.. però la recompensa ha sigut millor.

Ara a lluitar les finals que tenim, que no seran fàcils...

Fins demà!! Muaks

10 de març, 2008 20:38  
Anonymous Anònim said...

Genial.. el partit d'ahir!!! A mi se'm van treure els nervis abans de començar el partit...just quan l'arbitre (molt correcte en tot moment) va dir que haviem vingut a passar-ho bé.. ostres era veritat!!! Varem correr i molt.. però la recompensa ha sigut millor.

Ara a lluitar les finals que tenim, que no seran fàcils...

Fins demà!! Muaks

10 de març, 2008 20:38  
Anonymous Anònim said...

Gràcies jugadora del Vic...no m'agrada dir número 15, però no ens has dit el teu nom!! ;)
La veritat és que tens raó amb tot el que has dit, a mi també m'agrada aquest bon ambient mutu que es respira, espero que duri sempre.

A part, que sóc una enamorada de la vostra ciutat, que carai!!! Anda que no hi ha marxa per allà (poquets, pasternak, la disco...hi tinc molta història per allà jo!! jejejej, i m'encanta!!!)...

Base Vic i Palautordera a primera!!!!

10 de març, 2008 22:17  
Anonymous Anònim said...

ole aquest rap paula!!!
quina rima més bona que has fet!!!
Base Vic i Palautordera a primera!!
yeah yeah!!!
jajajaj
clara

10 de març, 2008 22:21  
Anonymous Anònim said...

Que grande el partido de ayer ! Ibamos con muchas ganas, tan nosotras como el Vic y se ha notado mucho. Me alegro que el dia en que las gradas estan llenas, sea para ver un partido como ese : lucha, fairplay, bon futbol... y victoria. Aunque el buen juego no es lo que mas haya destacado.
Tenemos que ir a la Roca con las mismas ganas !!

Eva, muy bien no : 10-0 ! Por cierto, han venido a vernos una delegacion del Sant Andreu !! Que guay que hayan venido !!

10 de març, 2008 22:41  
Anonymous Anònim said...

Clareta, te'l dedico a tu el rap...la rapera més gran del món sencer...jejejje

Muaaaaaaaaa

11 de març, 2008 09:32  
Anonymous Anònim said...

No hace falta que nos felicites, Carlos. Yo llevo al equipo en el corazón y aunque no saliera a jugar, disfruté como si estubiera en el campo mismo...

11 de març, 2008 20:06  
Anonymous Anònim said...

Jo vull felicitar el nostre entrenador, el Carlos, perke crec ke gran part de la victòria i de ser on som és gràcies a ell, no he vist mai ningú amb tant entusiasme portant un equip, atrevint-se a agafar un equip ke acabava de començar, que per moltes era el primer cop ke jugavem en un camp de futbol gran, i que amb insistència, treball, esforç i lluita ha aconseguit que aprenguessim ràpid. Un home ke viu 24h pel futbol, que ha d'aguantar algunes crítiques per portar el primer equip femení, que passa hores i hores davant de l'ordinador per fer aquest super blog, hores preparant entrenos, partits, estudiant al rival, buscant autèntiques motivacions per nosaltres perke treiem el 100% en cada partit, i aguantant les múltiples sortides fora de tema mentre ell ens parla seriosament de futbol. Tant si pugem com si no, crec que només per haver arribat fins aquí sense baixar el ritme ni un dia i per la teva paciència amb nosaltres ja et mereixes un monument. Antoni comença a buscar lloc al camp de futbol que jo ja començo a picar el bloc de pedra.

A la resta de les meves companyes, realment us felicito, perke gràcies al vostre gran futbol, es disimulen les meves errades constants. Sou genials!!!!

I al Vic, felicitats pel vostre gran joc, esportivitat i el vostre club, que només hi surten grans equips i grans persones.

xiu (jo carlos ja agafo vacances, ja ens veurem d'aki a 2 setmanes, al meu contracte ja estaven estipulades)
Bona setmana santa a tothom!!!

12 de març, 2008 11:37  
Anonymous Anònim said...

Gracies Xiu per les teves paraules !!

Encara que et comentare que un entrenador el fa bó o dolent les seves jugadores.En quant les critiques per entrenar un equip femení..en el món del futbol com a la vida,té que haver-hi de tot!!Jo apres molt de vosaltres amb aquesta temporada i mitja que portem junts,aixì que he sortit guanyant amb aquesta experiencia!!

Apa,bones vacances i quan tornis farem una repasada aquest contracte teu!!Igualment crec que fins el 30 de maig,ja no tens mès permisos!!

carlos

12 de març, 2008 12:47  
Anonymous Anònim said...

Me alegro Olga que pienses asi!!

carlos

12 de març, 2008 16:52  
Anonymous Anònim said...

ole la xiu! jejeje comparteixo al 100% les seves paraules!
si és que en el fons tenim un pedazo entrenador k te cagas!
jejejeje

clara cardona, tv3, barcelona
(rima dedicada a la paula, jajaja)
petons!

12 de març, 2008 18:04  
Anonymous Anònim said...

Jajajajajaj...Clareta, moltes gràcies per la rima, m'ha encantat!!!! ets una machine, ja ho saps!!!

Xiu, on ens hem d'apuntar per construir el monument? jejejejje. Com en saps quan es tracta d'expressa-te per escrit, déu meu!!

Un petonet per les dues!

12 de març, 2008 18:11  
Anonymous Anònim said...

No pateixis paula ke ja t'he apuntat! comença a posar-te el mono de treball. jajajaja

Clareta això de tv3 tal i tal ... viam si algun dia t'ho veiem dir per la tele, em faria tanta il.lusió!!

bueno un petonas molt gran, demà no vindré a entreno per si de cas em faig mal i no puc anar a esquiar, espero ke ho entengueu i sino, doncs m'es igual pq tampoc vindré. muuuuaaaaaa!!!

12 de març, 2008 21:22  
Anonymous Anònim said...

jajaja
de moment només podeu veure els videos que monto. sentir-me qui sap, m'han de dir si he passat la prova de veu o no

i tema imatge: no m'hi veureu pas, no només pel fet de ser novata a la tele, sino tmb pq no m'agrada gens! jejejeje

vas a esquiar?!?! quina enveja...aix!
clara

12 de març, 2008 23:00  
Anonymous Anònim said...

Va, ja et portaré una mica de neu!! i si vols ja baixaré una pista en nom teu!! jejeje

13 de març, 2008 22:25  
Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

14 de març, 2008 11:05  
Blogger Palau femení said...

Mira jo o yo o como te digas ya que no das la cara,no escribas en mi nombre...opina lo que te de la gana pero ya que no eres capaz de decir tu nombre no escribas en el nombre de otro.

carlos

14 de març, 2008 11:11  
Anonymous Anònim said...

PORQUE BORRAS EL MENSAJE??LO DICHO HABER SI CUANDO TE VAYAS Y LAS DEJES TIRADAS TE HACEN UN MONUMENTO O TE PONEN A PARIR...BORRALO OTRA VEZ!!

TOMA MONUMENTO!!!!!!!!!!

14 de març, 2008 11:15  
Anonymous Anònim said...

Ya te gustaria a ti que me fuera!!

carlos

14 de març, 2008 11:57  
Anonymous Anònim said...

madre mia como se aburre esta gente.Me parece que si Carlos se fuera nos lo hubiera dicho ahh y si nos dejara pos si le hariamos un monumento y mas porque gracias a el estamos donde estamos.

14 de març, 2008 15:27  
Anonymous Anònim said...

això només té un nom: E-N-V-E-J-A

14 de març, 2008 16:36  
Anonymous Anònim said...

En dos palabras...IMP-PRESIONANTE...

Em limito a posar-me al nivell d'aquesta gent...

Sí Sí Clareta, enveja...mai més ben dit...

14 de març, 2008 16:52  
Anonymous Anònim said...

Però que l'hi em fet a aquesta persona per que ens tingui tanta mania, enveja... ? Crec que mai em tractat malament a ningu. Flipo amb aquest mon...

14 de març, 2008 18:28  
Anonymous Anònim said...

És veritat Carole...és que és tan injust...

14 de març, 2008 20:17  
Anonymous Anònim said...

Ostres Carlos, saps l'equivalència d'1 peu?... doncs és igual a 0,305 metres. Osigui, 37 peus = 11,285 metres.


Antoni.

14 de març, 2008 20:24  
Anonymous Anònim said...

Vist altre vegada els comentaris fora de to, no queda més que dir que els comentaris que us han d'importar son els de la gent del futbol de veritat, els qe varen venir de Vic i altres pobles del voltant a veure el partit del diumenge i els comentaris que han fet despres del partit.
Tots els altres comentaris envers al Carlos , l'equip i el club que volen fer mal simplement els heu de deizar passar, ja que hi ha gent que entre " anada d' olla i anada d'olla" es dedica a escriure per escriure.
PD : en un blog lliure com aquest es deixa espai per a totes les opinions, pero Carlos ,jo no acceptaria cap comentari si no posen el nom, ja que si s'han de dir les coses qe es diguin amb totes les consequencies . QUÈ FÀCIL ÉS ESCRIURE SOTA UNA MÀSCARA I AMAGANT EL NOM.

RES MES.

14 de març, 2008 22:58  
Anonymous Anònim said...

Com es nota q som germans Miquel! jajajaja. L'altre dia li comentava a no sé qui que és molt fàcil demanar llibertat d'expressió (un dret) però passar per alt les obligacions: no amagar-se en caretes, no dir mentides i, per últim, no faltar al respecte (no cal insultar per fer-ho).

Aprenguem a demanar les coses quan sapiguem a la perfecció que podem fer-ho, home!!!!!

Jo tb borraria tot allò que no respecti tant els drets com les obligacions.

APA, HE DIT

Núria Llavina Rubio

17 de març, 2008 09:53  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home