PER POSAR-TE EN CONTACTE: femenipalautordera@hotmail.com
 

divendres, de març 07, 2008


DIUMENGE

A LES 16:30H.

A STA. Mª de PALAUTORDERA

GRAN PARTIT DE FUTBOL FEMENÍ!!

C.F.PALAUTORDERA - BASE VICREMEI

Etiquetes de comentaris:

15 Comments:

Anonymous Anònim said...

Encara el nom del Palautordera no te gaira força.Ha la travessa de la FEMIQUINI del FUTFEMCAT,les apostas son 4 empats i 5 victories visistants.A veure si aconseguim que ningù faciun ple per no apostar per les palauenques!

07 de març, 2008 09:27  
Anonymous Anònim said...

Marc,veus com els numeros fan que sorti com favorit les de Vic.

07 de març, 2008 09:29  
Anonymous Anònim said...

Carlos,

Jo crec amb l'empat les ganes del dos faran que hi hagin moltes nervis el camp, i es veura futbol a mida que passin els minuts, si més no desde el meu punt de vista. Pero tranquil que diumenge estare alla amb en Pep, a veure si continua a la ratxa. El favorit per mi sempre es el local. Mira nosaltres anem a Sant Quirze i els favorits ells. Jugen a casa. Clar que per trajectoria nosaltres. Pero qui es coneix el camp de memoria ells no? doncs favorits ells. Ademes amb el snat quirze ens coneixem tant que sera un partit dur i tens. I pertant el favorit carlos sou vosaltres si us coneixeu de memoria el camp...

Salut

07 de març, 2008 09:43  
Anonymous Anònim said...

No amb donaras la raó,no!!jejejeje!

T'espero a tu i en Pep diumenge a Palau!!A veure si és pot veure un bon partit!!

Sort per dissabte a St.Quirze,encara que sort no us fa falta,ja que la feina ben feta no necesita de la sort,i vosaltres porteu dos anys fent la feina ben feta,encara que el Pep com coordinador sempre posi peros... i...QUE SI SOU ELS FAVORITS PER GUANYAR A SANT QUIRZE diguis el que diguis!!

salut

carlos

07 de març, 2008 10:26  
Blogger Unknown said...

carlos,

Gracies per la sort, esperem treure els 3 punts que ens acostin més el somni de tota la plantilla. Jo també et desitjo sort a partir de dilluns.. jejeje Crec que diumenge es veuran dos estils molt smeblants i un gran partit de futbol. I lo important que regni l'esportivitat el 100% i que guanyi qui su mereixi per merits propis i ningu espatlli el partit. Perque dintre de tot son 80 minuts no decisius per el desenlla de la lliga ja que queden moltes jornades i equips com sant Julia, Torello, Pradenc estan demostran que si es treballa els partits s'igualen cada cop més.
48 hores i ens veiem les cares.

Marc

07 de març, 2008 12:16  
Anonymous Anònim said...

Albert,

molta sort per avui i,a buscar tres puntets mès.Ja amb pasaras el resultat!!

carlos

07 de març, 2008 12:37  
Blogger FUTBOL FEMENÍ CATALÀ said...

AMUNT PALAUUUUUU.
LA UE SANT ANDREU US DONEM MOLTA SORT, I QUE PER FI PUJEU A LA PRIMERA POSICIÓ TANT MERESCUDA.

NO PODEM ANAR PQ TENIM EL DERBI CONTRA L'ALZAMORA AL MATEIX DIA PERÒ A LAS 18.00 HORES, PERÒ SEREM AMB VOSALTRES DE PENSAMENT I DONANT-VOS FORÇA.

A GUANYAAAAAAAAARRR!!!!!!!!!!

07 de març, 2008 15:46  
Blogger Albert said...

Hola Carlos,

doncs si, ja et dire aviam que tal a anat, pero serà dema que avui després del partit anem a sopar!

Pel que fa al partit de diumenge, no podré venir perquè juguem nosaltres tmb, pero hus desitjo molta sort i aviam si wanyeu!

Marc, dma a st.quirze teniu un derbi que jo crec que el guanyareu sense gaire problemes!

Anims Palau!

07 de març, 2008 18:14  
Blogger Albert said...

Hola Carlos, aquí et deixo el que e penjat a la nostra web, perquè va ser un partit una mica especial. Sort per demà

Sant Julià 2 - 1 Sant Quirze

Partit disputat ahir al vespre corresponent al partit aplaçat de la Jornada 16, on ens vam acabar imposant per 2 a 1. El partit va ser molt disputat amb un domini alternant i sempre amb varies ocasions a les 2 porteries. La primera part vam sortir sense cap de les dues porteres de la plantilla, i amb una molt bona actuació de la Montse que ens va fer de portera a la primera part, que va acabar amb el marcador de 1-0, gràcies a un gol de la Fuentes pels voltants del minut 20.
La segona part va començar amb la Cristina ja de portera i amb un Sant Quirze amb ganes d'anar a buscar el partit, arribant a la porteria rival en varies ocasions, fins que en el minut 14 de la represa ens van empatar en una jugada liada dins l'àrea petita. Minuts després el Sant Quirze seguia apretant i creant ocasions, fins i tot fent un pal, cosa que ens va fe aixecar el cap i agafar una mica el domini del partit, tenint varies oportunitats per marcar, fins que a falta de 4 minuts pel final de partit, la Sílvia ens va donar la victòria amb un xut desde dins l'àrea petita. Després del gol vam tenir algunes ocasions per sentenciar el partit, però no va poder ser i ens vam acabar defensant fins a arribar al final.
Us vull felicitar per la victòria d'ahir i per les ganes posades en tot moment.
Un cop acabat el partit vam fer un soparet a Can Cuca, les fotos ja en penjaré algunes...

Abans del partit tots érem conscients de que era un partit molt important, ja que els dos equips ens trobàvem amb els mateixos punts a la classificació i qui guanyava feia un pas endavant. Nosaltres sabíem perfectament l'importància d'aquest partit, teníem a l'equip motivat i disposat a donar-ho tot, no només pel fet dels 3 punts, sinó perquè necessitàvem una victòria després de molts partits sense aconseguir-la.
La sorpresa va ser quan mitja hora abans del partit, l'entrenador del Sant Quirze va venir i ens va dir que havien baixat jugadores del 1er equip per completar la convocatòria perquè anaven justes, però quan vaig veure quantes n'havien baixat del primer equip em vaig quedar una mica sorprés, ja que concretament en van baixar 10. Per moments l'equip semblava desinflar-se, començant per mi, però jo crec que en el fons va ser una motivació més per sortir a guanyar aquest partit.
Jo personalment, no parlant com a entrenador del Sant Julià, sinò desde el meu punt de vista d’entrenador i d'aficionat al futbol, i respectant sempre les decisions d'altres entrenadors, coordinadors, clubs... crec que el fet de baixar jugadors/es queda molt lleig, i més en aquestes quantitats, i que pot espatllar el treball realitzat durant tota la temporada d'un equip, ja siguin femenins, cadets o territorials.
Amb això no vull criticar a ningú, perquè tothom és lliure i segurament molta gent mira pels seus interessos, però desde el meu punt de vista no ho trobo del tot correcte.

08 de març, 2008 13:10  
Anonymous Anònim said...

Primer Albert,felicitar al teu equip i a tu per la victoria.Segon, estic totalmentd'acord amb tu amb el comentari..ja ho he manifestat alguna ocasió desde el blog el fet de que equips que tenen A i B,mès que formar,volen guanyar com sigui,i aixì adulterar lligues,sigui de la categoria que sigui.Felicitats i amunt!!sort per el cap de setmana i espero que hagi anat bè el sopar,que això sempre genera bon rotllo.Parlant de sopars,tindriam que organitzar un sopar per allà,que s'ha de sopar molt bè per aquella zona.Aixì quedem la gent que entra al blog.

08 de març, 2008 13:34  
Anonymous Anònim said...

que heu fet,teresa?

08 de març, 2008 22:45  
Blogger Teresa said...

Ei! hem perdut 0-3 sembla q contra els equips de dalt mai podem donar la sorpresa jeje

Vagi bee!

09 de març, 2008 01:21  
Blogger Teresa said...

Fer una hora i mitja de camí al final ha valgut la pena jeje Molt bon partit! Tot i que ja m'hagi perdut el primer gol (aneu molt ràpides!) he disfrutat dels altres dos, i sobretot del segon, quin golàs! És ben be allò que has de xutar de tot arreu e jaja

En fi, que tot i que a la quiniela havia ficat q perdieu m'ha alegrat que guanyessiu, ara a per totes i a Primera directes!

Vagi bee!

09 de març, 2008 21:11  
Anonymous Anònim said...

Gracies Teresa,encara que ha sigut un pas important,queda molta lliga..bellavista,roca, el camp del Pradenc i partits amb equips que cada dia van a mès.Crec que la victoria d'avui, és la recompensa al treball que estan fent.

Fins aviat!!

carlos

10 de març, 2008 00:31  
Anonymous Anònim said...

Teresa moltíssimes gràcies pel teu suport! Però què carai! t'has tornat a amagar i no ens has vingut a dir res!!!!!

Promet-me que el dia q juguem ens diràs alguna cosa!!!

;)

Em sap greu que no hagueu pogut donar la sorpresa amb el Bellavista. La veritat és que tenen una molt bona arribada en contraatac. No sé com van ser els gols, però molt em temo que per l'estil. Ja ens explicaràs.

Una abraçada ben forta i a pensar en el següent partit. A nosaltres ja ens cal fer-ho, ja... La Roca ens farà suar de valent.

Núria

10 de març, 2008 09:46  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home