UN PALAUTORDERA MOLT TREBALLADOR I AMB OFICI GUANYA UN PARTIT MOLT COMPLICAT

Alineació:Tere,Maria(Pili),Núria G.,Noemi,Paula,Carole,Neus,Rosó(Olga),Sonia(Alina),Anna,Núria Ll.(Meri).

Gols:1-0 Núria Llavina, 2-0 Núria Llavina, 3-0 Meri.

Crònica del partit:

Partit complicat el que tenia el C.F.Palautordera al camp de l'Argentona. Un equip com l'Argentona, molt fort en totes les seves línies, venia de guanyar al difícil camp del Bellavista. Les Palauenques, amb la lliçó apresa del partit d'anada, van sortir al camp amb la intenció de lluitar totes les pilotes i de ser efectives de cara a porta.

Al partit d'anada, les de palau van xutar fins a catorze vegades entre els tres pals, aconseguint només un gol, mentre que les de l'Argentona van ser molt més efectives i de quatre vegades van marcar-ne tres.

Però les palauenques tenien clar com s'havia de jugar i, tot i no mostrar la brillantor de joc d'altres dies, van llegir molt bé el partit.

I així va ser com a la primera arribada a porta, i gràcies a una falta a la frontal de l'àrea local que la Núria Llavina va llençar de manera magistral, va arribar el primer gol.

Encara que les palauenques no es trobaven del tot còmodes a mig camp, pel futbol directe i fort de les locals, van aconseguir que no arribessin amb perill a la porteria defensada per la Tere. Així, i amb el resultat de 0-1, es va arribar al descans.

A la represa del partit, les de palau van intentar jugar més la pilota i controlar el mig del camp. Es va aconseguir fent un joc pràctic i amb un gran desgast físic. Amb aquest treball es va anular l'àtac de l'equip local i, a mitjans de la segona part, un rebuig orientat de la Paula Llavina va trencar la linea defensiva de l'Argentona, fent que la pilota arribés als peus de la Núria Llavina que, aixecant la pilota per sobre de la portera local, aconseguís el 0-2 de vaselina.

Aquest gol va fer més fortes les palauenques, que es van dedicar a controlar el mig del camp i a sortir en contratacs, aprofitant els espais que deixaven les locals al marxar a l'atac. Això feia que les de palau arribessin amb perill a la porteria local. En una d'aquestes jugades, i gràcies a una lluita aferrissada per mantenir la pilota de l'Alina i la Meri, es va aconseguir el 0-3 (obra de la Meri).

Amb el resultat de 0-3 acabava un partit molt treballat pel Palautordera, que encadena una molt bona ratxa de resultats i de joc aquesta segona volta.

Destacar la gran feina ahir de totes les línias de l'equip.

Diumenge que ve, partit a casa amb el Girona, equip que està lluitant per sortir de la zona de descens i que segurament vindra reforçat per intentar treure alguna cosa positiva del camp del Palautordera.

MOLTES FELICITATS PER LA VICTÒRIA I PER LA FEINA REALITZADA DURANT EL PARTIT!!

TOCA CONTINUAR TREBALLANT AMB HUMILITAT PER MARXAR DE VACANCES DE SETMANA SANTA AMB UNA NOVA VICTÒRIA.

A CONTINUAR SUMANT I DISFRUTANT !!!

A l'anada les Palauenques van perdre per 1-3.Ara toca recuperar aquells punts!!

ÚLTIMA HORA!!

ACABO DE VEURE A LA WEB DE LA FEDERACIÓ QUE L'ARGENTONA HA CANVIAT L'HORA DEL PARTIT DE DIUMENGE.

EL PARTIT ES DISPUTARÀ DIUMENGE 29 A LES 18:30H. I NO A LES 12:30H. COM ESTAVA PREVIST.

diumenge, de març 22, 2009

C.F.PALAUTORDERA [2]- E.F.BONAIRE [1]

EXCEPCIONALS I BRILLANTS ELS PRIMERS 40 MINUTS DE LES PALAUENQUES!!

DURANT LA SEGONA PART, L'EQUIP DESAPAREIX DEL CAMP, SOBRETOT PER L'ERROR DE PLANTEJAMENT DES DE LA BANQUETA!!

Alineació: Tere,Maria(Noemi),Pili,Núria G.(Olga),Paula,Carole,Neus(Cris),Alina(Meri),Sonia(Rosó),Anna,Núria Ll.

Gols:1-0 Núria Garcia,2-0 Anna Riera.

Cara i creu avui al municipal de Palautordera. Primers 40 minuts de les palauenques de gran futbol i de múltiples ocasions de gol, amb un futbol ràpid i de qualitat. Les locals van dominar totalment la primera part, pressionant molt a davant i tocant la pilota d'un costat a l'altre.

Fruit del bon joc, va arribar el 1-0 al marcador. Una jugada trenada per la dreta que va finalitzar la Núria Garcia arribant des de darrera i que va fer que les palauenques s'avancessin al marcador. Cal destacar que aquest gol va fer estrenar la Núria Garcia com a golejadora aquesta temporada.

El gol no va fer baixar la guàrdia a les de casa i, poc després, a passada des del front de l'àrea de la Núria Llavina (a esquena de la porteria), la Neus Dominguez penja la pilota al segon pal i, amb una bona desmarcada i tal i com venia la bimba, remata l'Anna Riera, marcant gol per tota l'escaire. Un gran gol després d'una molt bona assistència.

Semblava que el partit quedaria sentenciat pel joc local i les ocasions que tenien, però sobretot perquè el Bonaire no arribava a la porteria defensada per la Tere.

Amb el 2-0 s'arribava al descans, amb un Palautordera amb la línia de bon joc de la setmana anterior.

Però a la segona part tot va canviar. Un error de plantejament des de la banqueta local i un canvi d'actitud de les jugadores van fer que el partit canviés radicalment. L'intensitat amb què es va jugar durant la primera part va desaparèixer, la qual cosa va donar ales a les de Terrasa.

Així, després d'un error defensiu, l'equip del Bonaire va retallar distàncies. El gol va provocar nervis a les palauenques, que durant uns minuts van patir molt; semblava que en qualsevol moment arribaria l'empat. Poc a poc l'equip és va tranquil·litzar i, sense jugar bé, va defensar el resultat fins al final. A pocs minuts de l'acabament, les de palau van tenir una clara ocasió de gol en un u contra u amb la portera de la Núria Llavina, però la pilota va sortir fora per molt poc.

Amb el resultat de 2-1 va acabar el partit, en el cual es van veure dues cares molt diferents de les locals. Rècord de victòries consecutives a primera i un Palautordera que, si manté la línia de la primera part, amb el bon joc, es confirmarà com a equip revelació en el seu primer any a Primera Catalana.

Diumenge, partit complicat a casa de l'Argentona, que en la primera volta va derrotar les palauenques per 1-3.